RO Study
👤
Jorge42
Jorge42
28-09-2022
Biologie
a fost răspuns
Pașaport a unui copac de prune
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. In Figura Alăturată ABCD Este Un Trapez Dreptunghic Cu AB || CD, AB = 8 Cm, CD = 2 Cm Şi A = 90°. Bisectoarea mijlocul E Al Laturii AD Şi F Este Mijlocul L
Elaborați Un Discurs De 3-4 Minute, In Care Prezentaţi Şi Comentați Cores Punderea.textul Este Vizita .va Rog Este Foarte Urgent
Redactează O Compunere, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Realizezi O Caracterizare À Personaju Chiajna Din Textul Literar "Doamna Chiajna" De Alexandru O
De La 33 Până La 35 Subpunctul A Vă Rog
Ex 2 De Scris Engleza Coroana Dau
Puteți Va Rog Sa Îmi Spuneți Cu Ce Pot Asocia Poezia Poeții Mari Ai Lumii De Virgil Carianopol La Exercițiul Noua La Examen Și Ce Valoare?Poetii Mari Ai Lumii S
Vedeti In Poza Eu Osa Scriu Pt Trebu Sa Am 20 De Carctere
Poate Aprecia Se Dau Elementele,F, H, 1,K. Stabileşte Formulele Compuşilor Binari Cu Aceste Elemente. Precizează Natura Legăturii Pe Baza Diferenței De Electron
6. În Figura Alăturată Piramida Patrulateră Regulată VABCD are Muchia Bazei Egală Cu 6 Cm, Tg (x(VA, CD)) = √√2 Şi E este Un Punct Pe Muchia Laterală VD. (2p)
6 .Precizează La Ce Mod Și Timp Sunt Verbele Din Text. La Ce Persoană Sunt Folosite Acestea? Textul Este Mai Jos