RO Study
👤
Vadimleahurti
Vadimleahurti
28-09-2022
Spaniola
a fost răspuns
ajutaţimi vă rog repede dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descompune Numarul 4867 In Sute Zeci Si Unitati
Am Nevoie De Ajutor,va Rogggeste UrgentAcesta Este Poezia :Mult Stimabile Astru Auriu,Sau, Mai Simplu, Draga Soare,M-am Hotarat Sa-ti ScriuO scrisoare. Nu C-as
Hei, Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu La Matematica:7815-x+737=3511
Scrie Un Tecst Din 5-7 Propozitii In Care Sa Evidentiezi Importanta Zborului Pentru Pasari Calatoare,si Intituleaza Textul (VA ROG FRUMOS DAU COROANA)
AJUTOR!O Persoană A Cheltuit 30% Dintr.o Sumă De Bani Si I.au Rămas 56 De Lei. Aflați Suma Inițială.
Aria Unui Patrat Este Egala Cu Aria Unui Dreptunghi Ala Carui Dimensiuni Sunt 18 Mm Si 50 Mm.Calculati Lungimea Laturii Patratului
Câte Numere Sunt Intre Între,succesorul Succesorului Lui 2005 Si Predecesorul Răsturnatului Lui 6412
VA ROG AM NEVOIE LA FIZICA Creati 2 Probleme In Care Sa Va Folositi De Proprietatiile Invatate (particulare-forma, Culoarea, Gustul, Transparenta Etc) (general
3. A) Câte Muchii Are O Piramidă Cu 6 Fețe? B) Dar Cu 2011 Fete?4. Există O Piramidă Regulată Cu 2011 Muchii?5. Calculaţi Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Unui
Describes The Summer Season