RO Study
👤
Igorchisiliov
Igorchisiliov
28-09-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutaţi vrog!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect.În Enunţul L-am Arătat Fetei Mele O Fotografie Din Tinerețe A Bunicii Ei., Există, În Ordine:a• Un Subs
1. Trece Câte Un Antonim In Dreptul Cuvintelor:mititel, Deschise. 2.Precizează Numarul Literelor Si Numărul Sunetelor Din Cuvintele: Ochi, Inece.3. Explica Rolu
Recapitulare Finalăptă.al Doil.182. La Un Concurs De Karate Au Fost Pregătite 32 Cupe Pentru Învingători.Numărul Cupelor Pentru Fete Este De 4 Ori Mai Mare Şi Î
Se Dă Numărul Natural A Egal 257abcd Unde A B C D Sunt Cifre În Baza 10 Rezolvați Următoarele Probleme D. Pentru D=4 Scrie In Casutele De Mai Jos Un Exemplu De
Dau Coroana Celui Mai Bun Raspuns.
Dați Factor Comun Pe 2: 30x-2 :////////
,,Îi Pare Că A Dat Prea Putin"A Doua Propoziție Este Predicativă ? Eu Am Facut Contragerea:Ii Pare Insuficient.
Afla Cel Mai Mic Numar Natural De 3 Cifre , Care Impartit La Cel Mai Mic Numar Impar De O Cifra , Da Restul 7 . JustificatiVa Rog Ajutati-ma
Substantivul1 Subliniază Cu O Linie Substantivele Proprii Simple Și Cu Două Linii Pe Cele Compuse În Textul Dat.„Mi-am Iubit Părinții Și Le-am Fost Recunoscă-to
6 Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect.În Enunţul L-am Arătat Fetei Mele O Fotografie Din Tinerețe A Bunicii Ei., Există, În Ordine:a• Un Subs