RO Study
👤
Amasico28
Amasico28
28-09-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroana !
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Cutie Cu 12 Creioane Colorate Cântăreşte 150 G. Cutia Goală Cântăreşte Cât Un Sfert Din Masa Creioanelor. Cât Cântăresc Cinci Creioane Colorate?
LUCRĂM ÎN ECHIPĂ 4. Observați Și Completați Tabelul Reprezentând Tabla Împărțiri 49 63 7 8 10 14 21 28 2 3 :7 5 1 Îmi Amintesc Tabla Împărţirii. • Construiți T
Determinati Cel Mai Mic Număr De Copii Care Ar Putea Fi Aliniați Și Câte 16/1 Rând Și Câte 24 Pe Un Rand Și Câte 32 Pe Un Rând
Ambele Vă Rog Dau Coroană Sau Poate Nu Că Nu Știu Dacă Mai Am. Vă Rog.
Trimiteți Repede. Dau Coroană!!! Nu Minciunesc!!! Vă Rog Trimiteți Repede, Dau Coroană!!! Nu Minciunesc!!! Răspundeți Vă Rog Repede! Răspundeți Vă Rog Reped
De Indicat Sinonime Pentru Cuvintele: A Convorbi, A Expune ,inamic ,imprudență ,alarmant. Din Textul Vizită... De Ion Luca Caragiale
Slobodutos 22. Să Se Afle Raza Cercului Circumscris Triunghiului ABC Dacă: A) AB = 18 Cm Și 4ACB=90°: b) AB= 8 Cm, AC = 15 Cm Și 4BAC = 90°
Buna!! Am Nevoie De Ajutor! O Compunere LITERARA Despre Germania!!!! Va Rog Dau Coroana, Inima Orice! Va Rog Am Nevoie Pt Maine!!!!!!!!!!!!!!!!
VA ROG URGENT. DAU COROANA!!!La Ce Distanta De La Suprafata Pamantului, Exprimata In Raze Rp Trebuie Indepartat Un Corp Pentru Ca Forta De Atractie Sa Scada De
Rațiilor, Calculaţi: B) 6 + 6:2; D) (12-8):4 + 3(17 - 5. 2).