RO Study
👤
Alex7283858
Alex7283858
27-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Ex 1 punctele c și d!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Completează În Tabel Numărul Poligoanelor Din Poligon Cu 3 Poligon Cu 4 Poligon Cu 5 Poligon Cu 6 U Laturi Laturi U 110 MA Laturi Laturi 4
Desenaţi Vederile Pieselor La Scara 2:1. Reprezentaţi Asamblările Reale (fidele) A Pieselor Din Desen Prin Şurub Cu Cap Hexagonal M12 (GOST 7798-70), Prin Şurub
3) Calculează: B) - 1/7 + (-3/14)- (-1/2) C) 1/6- (-1/4) +5/12 - (7/3)
Analizează Pronumele Personale, Indicând Funcţia Lor Sintactică. Vreau Să Spun Camí Plácea Să-l Ascult, Dar Uneori Îmi Venea Mie Să Întru În Pământ De Ruşine De
Va Rog Frumos !!!!!!!
Premiul II. Problema 6 (10 Puncte) A) Câte Numere Cu 2024 Cifre Au Produsul Cifrelor Egal Cu 5? B) Care Este Cel Mai Mic Și Cel Mai Mare Număr Care Satisface Co
5. 6. Asociază Personajul Principal Al Textului Cu Un Alt Personaj Dintr-o Carte Citită De Tine, Prezentând, În 50-80 De Cuvinte, O Asemănare Şi O Deosebire Înt
9 Asociază Fragmentul Din Pulbere De Stele, De Neil Gaiman, Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit ca lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 D
Vă Rog Am Si Eu Nevoie De O Povestire La Un Basm Persan Nu Contrează Care
10 Pentru A Bráni Leii Timp De Patru Săptămâni, La O Grădină Zoologică Au Fost Necesare 500 Kg De Carne. Din Această Cantitate, În Prima Săptămână S-au Consumat