RO Study
👤
Ninjajack132006
Ninjajack132006
27-09-2022
Engleza
a fost răspuns
va rog, am nevoie de ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Creea Un Text Argumentativ Despre personalitatea: Ioana D'Arc [ O Colega A Prezentat Si Trebuie Sa Spun De Ce Mi-a Placut Personalitatea Ioanei] Multum
O Bara Cilindrica Cu Lungimea L=30 Cm Este Facuta Omogen Jumatate Din Otel Cu Densitatea 7860 Kg/[tex] M^{3} [/tex] Si Jumatate Din Aluminiu Cu Densitatea 2700
Care Este Valoarea Morfologica A Cuvintelor: Mama,a Merge?
In Triunghiul Dreptunghic ABC, M(<ACB)=90⁰, Ac=a, BC=b, A-aria ΔABC, Aflati Masurile unghiurilor BAC Si ABC, Daca Se Cunoaste Ca (a+b)²=8A
O Vaza Pentru Flori Are Forma Unei Prisme Triunghiulare ABCDA'B'C' Cu Dimensiunile AB=12cm Si AA'=30cm. Stabiliti Daca In Vaza Incap 2 Litrii De Apa.
O Compunere Cu Titlul ..An Eventful Day In My Life.. In Engleza va Roggg Mulllttt! :)
Buna Ziua!Am O Problema Si Nu Stiu Sa O rezolv Sper Ca Ma Puteti Ajuta(este De Clasa A V-A).Un Cub Este Alcatuit Din 8 Cuburi Mai Mici,de Muchie 2 Cm.Care Este
3-(x+5)=8 ? Ma Puteti Ajuta?
Vreau 5 Propoziti Cu Be Going To despre Ce Voi Face Maine
Ajutatima Va Rog Frumos: Sa Se Efectueze: A) ( -2 -3) : ( -5) + (-7 +5) Ori 2 + (-2) La A Treia + 0 La A Noua + (- 19) La 0 + (-15) Ori (-2) + 15 : (-5) + 1 La