RO Study
👤
Vipen200012
Vipen200012
27-09-2022
Limba română
a fost răspuns
de scris cine sunt eu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write Your Article. Question 3 Your English Teacher Has Asked You To Write A Story. Your Story Must Begin With This Sentence. When I Opened The Door, All I Coul
Urgent Ex 11ofer Coroanaa‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Am Nevoie De Cât Mai Multe Informații Despre Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa, Vă Rog!
Îmi Poți Rezolva Ce E In Poza Te Rog Toate Exercițiile Adică 66,67,68,69,70 Nu Răspunde Dac Nu Ști Nu Scrie Prosti
Trebuie Sa Alegeți !
8Elevii Celor Patru Clase A Ll-a Dintr-o Şcoală Au Realizat Câte Un Album Cuprinzând Imagini Cuplante Şi Animale Ocrotite Prin Lege.Observă Graficul. Rezolvă Ce
1. Какое Открытие Сделать Для Себя Эрна В Доме Кормилицы? Как Она Воспринимала Его? 2. Расскажите, Что Произошло С Эрнои После Того, Как Она Ушла Из Дома Корм
Rezolvarea Completa Va Rog
Prezintă, În Minimum 50 De Cuvinte, Semnificațiile Fragmentului De Mai Jos, Evidențiind Rolul Verbelor La Timpul Imperfect: Nu Ştiu Alți Cum Sunt, Dar Eu, Când
4. O Grădină În Formă De Pătrat Cu Perimetrul De 272 M Este Împărţită În 3 Parcele. Pe Prima Parcela, Care Ocupă 25% Din Grădină, Au Fost Cultivate Roşii, Pe O