RO Study
👤
Crissandreea86
Crissandreea86
27-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Afla numărul cu 3 mai mic decat 4
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie I Un Punct Din Interiorul Triunghiului Abc Astefel Incat ( BI Si (CI Sunt Bisectoarele Unghiurilor ABC , Respectiv ACB . Ducem DE Paralel Bc , D∈(AB) , E∈(A
Scrie O Propozitie In Care Cuvintele Cu Maria Si Cu Tine Sa Fie Complemente Precizeaza Felul Acestora
1)Cat Este Energia Cinetica A Unui Corp Cu Masa De 3000 De Kg Care Se Deplaseaza Cu Viteza De 36 Km/h?2)Un Corp Cu Masa De 4 Kg Este Urcat Uniform Pe Un Plan In
Intr-o Clasa Se Gasesc 22 De Elevi. Aratati Ca Cel Putin 4 Elevi Din Acea Clasa Isi Sarbatoresc Ziua De Nastere In Aceasi Zi A Saptamanii.
Care Este Conditia Ca O Poezie Populara Sa Infrunte Vremea? AceastaCare Este Conditia Ca O Poezie Populara Sa Infrunte Vremea? Aceasta Conditie Este Valabila Pe
X,y>0, Xy=9, Minimul E=x+y=?
(3 - 2 Radical Din 2 ) - ( 3 + E Radical Din 2 ) Totul Pe 2 ,
Fiecare Dintre Cei 320 De Elevi Ai Unei Școli Cunoaște Cel Puțin Una Din Limbile Franceză Și Engleză.164 Cunosc Limba Franceză Și 240 Cunosc Limba Engleză. a) D
Am Facut A...dar B? Trebuie Sa Fac Intersectia Cu Axele Si La Functia G De X...dar Imi Da La Intersectia Cu Oc ....x=1,6...e Corect?...sa Continui Asa? Cum Pr
Ordonati-mi Si Mie Propozitia Acesta ...cousins / Bretagne / Mes / Habitent / En