RO Study
👤
Raresdan287
Raresdan287
27-09-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor am nevoie foarte rapid va rog!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Txtul Din Care Trebuie Extras PATRU Cuvinte derivae Cu Sufix Diminutal Indentificat In Text:Cica Traia Odata O Baba ,care Avea Oi Si Capre Multe.cu Ele Se Manga
Cu Ce Trebuie Sa Actionam Pe O Suprafata Patrata Cu Latura L=20 Cm Pt. A Produce O Presiune P=5 KPa ?
38+38×(11×b-61×5:5)=228Clasa A 3-a Merci!!!
4)Choose word From The Table Below To Describe The People In The Pictures,as In The Example. P.S.=Vă mai Scriu Odată tabelul În Caz Că nu În
Reguli De Calcul Cu Puteri: Impartirea Inmultirea , Adunarea Si Scaderea . Ce Fac Daca Am 2 La Puterea 5 Minus 3 La Puterea 3 Sa Zic Asa ..... Am Zis Exemplu...
1.Descompunerea In Factori A Expresiei -10x+24 Este...2.Aratati Ca ( 1 Supra 1+radical Din 2)+(1 Supra Radical Din 2+radical Din 3)+(1 Supra Radical Din 3+2).3.
Suma A Doua Numere Este 89.Determinati Numerele Stiind Ca Impartind Numarul Mare La Cel Mic Obtinem Catul 2 Si Restul 14.
Care Este Definitia Verbului?
Noteaza Cinci Exemple De Termini In Care Litera "I" Apare In Interiorul Cuvantului .
Calculati 1 La A 3-a+2 La A Treia+3 La A Treia +4 La A Treia5 La 3+0la 3+7 La 31 La 3+9 La 3+11 La 3verificati Egalitatile Stabilind Valoarea Adevarata 6 La 2+7