RO Study
👤
Georgemarzea187
Georgemarzea187
26-09-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutor repede acum acum
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolva Si Determina Formula Derivatului Bromurat Si A Produsului Obtinut Prin Hidroliza Lui Ce Are Masa Molara = 46g/mol
Trapez Isoscel ABCD Cu Bazele AB Și CD .Paralela Din D La BC Intersectează Dreapta An In Punctul M .Se Știe Că AD=BC=AM=6 Și BM=12cm a)demonstrați Că Lungimea
Andrei Servește Cu Bomboane De Ciocolata In Mod Egal,pe Cei 7 Colegi Invitati. Care A Fost Numărul Posibil De Bomboane Din Cutie,stiind Ca Fiecare Băiat A Primi
Nu Inteleg Cum Sa Rezolv Acest Exercitiu. Imi Cere Sa Arat Ca Pentru Orice X Real Avem Relatia De Mai Sus.
Poate Sa Ma Ajute Cineva Cu Analiza Frazei VA ROG? Am Nevoie Urgent! !!!!!!
Inlocuieste Grupul De Litere Din Ficare Cuvant Cu Altu Si Scrie Cuvintele Obtinute Ca Dupa Model Chem-ghem-gem La: rogi,unghi,cina,gheorghe,rege,gigi
1.transcrie Primul Enunt Pe Rand Scriind Forma Verbelor La:a)modul Indicativ,prezent:b)modul Conjunctiv,perfect:c)modul Conditional-optativ,perfect:2.Continua P
Ajutatima Va Rog Dau Coroană 4+8+..........+200
Nu Inteleg De Ce Lipidele Trebuie Sa Fie Hidrosolubile Pentru A Fi Absorbite La Nivelul Intestinului Subtire. Nu Pot Difuza Din Moment Ce Membrana Celulara Este
Heyy, Așa Vrea Sa Ma Ajutați Cu Calculul Asta: -3x+5>-5+2x Va Mulțumesc