RO Study
👤
Blobblobblub
Blobblobblub
26-09-2022
Limba română
a fost răspuns
rezumat la scaldat de Ion Creanga
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Eseu Despre Actiunile Pe Care Le Vei Indrepinde Pentru A Deplasa De Unul Singur O Lada Cu Masa De 30kg Pe Orizontala La O Distanta De Citiva Metri,apoi
Descrie Etapele Cercetarii Pe Care O Vei Proiecta Pentru A Determina Randamentul Unui Plan Inclinat. Va Rog Mult Imi Trebue La Urgenta!
II. Stabiliţi Legătura Corecta:1.Austo-Ungaria A)membra A Antantei2.Franta B)a Intrat De Partea Antantei In 19153.Ru
Un Viticultor Isi Depoziteaza Vinul Intr-un Vas Paralelipipedic Cu Dimensiunile De 1,8 M,15 Dm Si 120 Cm.- Calculati Volumul Vasului- Punand Vinul In Vas El Con
A:35-308:4-762:3=502
Am Nevoie De Ajutor La Lectia Despre Lucrul Mecanic. Nu Prea Inteleg , Ce Este Energia Cinetica, Energia Potentiala , Si De Unde Stiu In Probleme Care Din Formu
Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Cu Lungimea Unei Laturi De 8 Cm Este ...cm?
Într-o Clasă Sunt 27 De Elevi. Numărul Băieţilor Din Clasă Reprezintă 80% Din Numărul Fetelor Din Clasă. Determinaţi Numărul Băieţilor Din Acea Clasă.
Pretul Unui Obiect Care Costa 200 000 Lei Creste Cu 25%.Aflati: A) noul Pret Al Obiectului. B) Cu Cat Se Va Reduce Noul Pret, Pentru Ca Sa Ajunga Din Nou La 200
COMPUNE SI REZOLVA O PROBEMA DUPA SCHEMA URMATOARE:I--------II--------I----IACOLADA 4063 975