RO Study
👤
Ioana5730
Ioana5730
26-09-2022
Fizică
a fost răspuns
dau corona!!!
...... ajutorrrr
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Liana Are 4 Pungi A 12 Margele Fiecare Punga.Ea Mai Cumpara 24 De Margele.Cu Cate Margele Ramane Dupa Ce Le Imparte In Mod Egal Celor 5 Prieteni?Cine Ma Ajuta?
In Ce Caz Stau Pronumele Personale Urmatiare: Mine, Ti, Ma, Lor, Noua, Vi, O, Li.
O Compunere De Minim O Pagina In Care Sa Relatezi O Experienta/amintire Legata De Viata Mea De Elev. Va Rog!
Se Considera Nr. A= 4/√5 +1 si B= √15 : √3 +1 . Calculati Media Geometrica A Celor Doua Numere ... Am Facut Eu Cate Ceva Dar Nu Imi Da Bine
Cubul , Sfera Si Dodecaedrul Sunt Trei Corpuri Perfecte In Spatiul Tridimensional . Crezi Ca Perfectiunea Lor este Similara Cu Frumusetea ? Motivati Raspunsul
In Ce Caz Stau Pronumele Personale Urmatiare: Mine, Ti, Ma, Lor, Noua, Vi, O, Li.
Intr-un Bloc Sunt In Total 18 Apartamente De 3 Si 4 Camere . Stiind Ca Blocul Are 64 Camere,afla Cate Apartamente Sunt Cu 3 Camere Si Cate Cu 4 Camere. Mult
Unde Se Varsa Fluviul Amazon
Desparte In Silabe Primele 2 Strofe Din Iarna Pe Ulita
Vreau Un Titlu De Care Contemporana Gen Manuscris. O Poveste Normala Dar Care Sa Ascunda Una Ciudata Si Sa Aiba Coduri De Descifrat Si Altele. Merge Si Daca Imi