RO Study
👤
Zincadavid076
Zincadavid076
26-09-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog eu repede dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Vă Rog Să Compun O Poezie Despre Dauna Alcoolului De 4 Strofe .Vă Rog Nu O Transcrie-ți Din Google Sau Altă Parte .Vă Rog Frumos ...
Dati Exemple De 2 Cuvinte Compuse
Un Taran Are In Gospodarie Oi Si Gaine..la Intrebarea "cite Oi Si Cite Gaini Are" El A Raspuns " Stiu Doar Ca In Total Sint 22 De Capete Si 58 De Picioare..cite
De Scris O Compunere Cu Sfirsitul Dat Mai Sint Si Alte Fete In Clasa Ta,spuse Mama.iti Vor Fi Prietene Cita Vrema Ai Sa Fii Si Tu Prietenoasa Cu Ele De 10-15 En
Restabiliti Replicile-lipsite Posibile;-______________________________-Nu Mi-este Clar.-___________________________Cum Trebuie Inteles Spusele Tale?-___________
O Mașină De Curse A Rulat Cu Viteza De 240 Km/h Timp De 48 Min. Mașina A Parcurs În Acest Timp Distanța ........... VĂ ROOOOG SĂ MĂ AJUTAȚI
Catul Impartirii A Doua Numere Este 3,iar Restul 7.Aflati Deimpartitul,stiind Ca Impartitorul Este Un Numar Scris Cu O Cifra.
Am Nevoie De Un Mic Eseu.Tema: Atunci Cind Am Cele Mai Intime Ginduri Nu I Le Pot Marturisi Decat...(Continuati Voi Va Rog)
BUNA!AM NEVOIE DE AJUTOR,E VORBA DESPRE LECTURA ,VIZITA..' DE I.L.CARAGIALE CARE SUNT PERSONAJELE POZITIVE? CARE SUNT PERSONAJELE NEGATIVE? CARE ESTE PERSONAJU
Restabiliti Replicile-lipsite Posibile;-______________________________-Nu Mi-este Clar.-___________________________Cum Trebuie Inteles Spusele Tale?-___________