RO Study
👤
Edy37107
Edy37107
26-09-2022
Limba română
a fost răspuns
planul de ideei al textului prietenul meu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numește Valoarea Morfologica A Fiecărui Termen Centru Indentificat Anterior.Copacide Langa Bloc Sunt Înalți. Mă Gândesc La Cartea Citită. Caut Cartea Lui Alex.
Exercițiul Numarul 3 Va Rog Mult!!
Alin Şi Sorin Au Împreunà 246 De Timbre. Sorin Are Cu 46 Mai Multe Decât Alin Câte Timbre Are Fiecare? Prin Metoda Grafica
Elevii Clasei A IV -a Au Fost La Patinoar. Știind Că Numărul Băieților Reprezintă Jumătate Plus 3 Din Numărul Copiilor Și Că Numărul Fetelor Este 10 Afla Câți C
5 Do The Across 2. A Building Where Objects Of Historical, Artistic Or Scientific Interest Are Exhibited 3. A Place Where You Can Watch A Play 5. A Place Where
6 Suma A Doua Numere Este 63, Iar Diferența Lor Este 49.Determinati Sfertul Triplului Câtului Lor
VA ROG Frumos Va Rog Cerinta Iubesti Natura Si Te Plimbi Prin Padure Cu Bunicul Tau Cand Ai Ocazie .Am Nevoie De Un Text Format Din Sase Propozitii In Care Sa.p
Ajutor! Urgent!! Dau Test Ora Asta Si Am Nevoie De Medie
Respirația Este Aerobă Și Pentru Că Este Necesară O Cantitate Mare De Oxigen S-a Dezvoltat Un Sistem De Organe Specializat În Urma.....
Scrie E Compunere Despre Fregată, Folosind Informatiile Aflate Din Text, In Compunerea Ta Vel Respecta Urmatoarele Cerinte: Vel Presenta Trel Insusiri Ale Acest