RO Study
👤
Dumbo775
Dumbo775
26-09-2022
Matematică
a fost răspuns
А)36 б)80 в)100 г)136 д)240.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Trebuie Sa Imi Fac Propozitii In FRANCEZA La Perfect Compus Cu Verbele: faire Du Skiregarder La Tele ecrire De Poezie
Alcatuieste Un Text De 9 Randuri Cu Titlul „cu Trenul".subliniaza In Text Doua Enunturi Prin Care Au Fost Solicitate Informatii.
Stiind Ca 2a+b=7, Aflati 4a+2b
10 Propozitie Cu GOING TO!!!!!!!!!!! VA ROG SA AJUTATI-MA !!!!!!!!!!!!! TEMA ESTE PENTRU MAINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna ! Am Nevoie De Ajutor.. Se Dau 3 Nr Reprezentand Laturile Unui Triunghi Oarecare. Se Cere Sa Se Determine Si Sa Se Afisezi Perimetrul Triunghiului ..
La O Fabrica De Mobila Sau Produs 275de Divane Tapitate Cu Piele Si Cu 345 De Divane Tapitate De Stfa.canapele Sau Produs Cu 240mai Putin Decat Divane In Total.
Opusul Numarului 1supra 5
Scrieti Multipli Lui 3,mai Mari Decât 14 Si Mai Mici Decât 29.
Va Roog Am Mare Nevoe De Ajutor ,A Teenager Should Never Make An Important Decision Alone ,I Agree With This Statement Because ....???.....
1. Media Aritmetica A Trei Numere Este 14 . Doua Dintre Numere Sunt 12 Si 21 . Determinati Cel De-al Treilea Numar . 2. Efectuati : {10+2 X [10+2 X (150 - 45 X