RO Study
👤
Msradoi2011
Msradoi2011
25-09-2022
Limba română
a fost răspuns
Povestirea Fragmentului doi va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Ce Valoare Morfologică Au Următoarele Cuvinte: -bine (nu Poţi Vedea Bine Decat Cu Inima) -invizibil (esenţialul E Invizibil Pentru Ochi) -mic (repetă
1)Un Triunghi ABC are Aria Egala Cu 20 Cm Patrati . Aria Triunghiului Format De Liniile Lui Mijlocii Este Egala Cu ...2) Diagonala Unui Cub Este De 4√ 3 Cm. V
Realizeaza O Compunere Despre Parinti Gandindu-te La Rolul Lor In Viata Fiecarui Copil
Care Este Antonimul Potrivit Pentru Urmatoarele Cuvine : Mirat , Incremeniti ,mandri , Lamurit , Totdeauna .
Vrea 100 De Prop Dezvoltate
.._____ ..... ______ √4-√7 * √4+√7 Help Me, Please!:)
Am Modelele Acestea:petale Ca-niste Fluturi De Lumina Si Suna Ca-niste Sabii.cine Mai Imi Spune Cate 2 Pentru Fiecare Model.
Vreau Si Eu Prop.cu Cuvintele:Intr-o,le-am,Mi-e,I-ar,te-ai,si Sa Fac Un Text Cu Ele.
Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB = 10 Cm, BC = 4 Cm. Stiind Ca Punctele M Si N Se Gasesc Pe Latura DC Astfel Incat DM = CN = 3 Cm. Aratati Ca AMNB Este Trapez Isosc
La O pescarie Sunt 230 kg De Caras,210 kg,crap Si Cateva Kg De Somn .daca La Cantitatea De Somn Adaugam Cantitatea De Crap,ar Fi Cu 30 Kg Mai Mult Decat Cantita