RO Study
👤
Ionutgoras2009
Ionutgoras2009
25-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Doar rezultatele
Dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Copiati Numai Grupurile De Sunete Ce Alcătuiesc Cu-vinte. Mi-a Dat Mosu Un Tlisu Măr Rosu, Mrul Rogu Umple Cosu. Si Mi-a Dat Taghep Un Strugur Dulce - Il Mănâng
Va Rog Frumos Spuneți-mi Rezumatul La Cartea La Porțile Severinului
10/ Calculați: A)24 La Suta Din 5/4;b)25 La Suta Din 6/5;c)48 Suta Din 5/6.VA ROG DAU COROANA!!!!PE BUNE!!!
Alcatuieste Mesajul Operei Dramatice Boul Si Viteii In 100 150va Rog Rapid
URGENT1.2. Studiază Cu Atenție Harta Şi Imaginea Lui Petru Rareş De La Sfârși- Tul Testului, Apoi Realizează Sarcinile: 1. Precizează, În Baza Hărții, Anul Inst
Un Automobilist A Parcurs Distanța Dintre Două Localități În 4 Ore. În Prima Oră El A Parcurs 1\5 Din Toată Distanța Ceea Ce Reprezintă 60km . Distanțele Parcur
3)Analizează Substantivele Evidențiate Cu Galben În Text Precizându Le Felul Numărul Articolul Și Ce Este Ca Parte De Propoziție Va Rog Ajutatima O Sa Iau 2 Dac
Vă Rog Analizați Toate Complementele Prepoziționale A. Vorbind Drept, Sătenilor Numai Într-un Chip Nu Le Plăcea Felul Popii. Fieştecare Râdea bucuros Cu Popa D
Ională Aplicând Regula X 5PX (3) Punctul M Este Mijlocul Segmentului EF, Unde E(-3, -4) Şi F(7, 2). Coordonatele Punctului M Sunt N DE 8 MP DEC AMNPai Atunci ..
. Maria Are 3 Ani, Mama Sa Este De 9 Ori Mai Mare Decât Maria, Iar Tatăl Mariei Este Cu 7 Ani Mai Mare Decât Mama. Află Câţi Ani Are Fratele Mariei, Ştiind Că A