RO Study
👤
Podaru200
Podaru200
25-09-2022
Istorie
a fost răspuns
dau coroana plss va rogg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Transformă Propozițiile Simple Identificate La Exerciţiul 2 În Propoziţii Dezvoltate. A Tronof
21. În Paralelogramul ABCD Se Duc DN LAC Şi BM LAC, Unde M, Ne AC. Demonstrat că BMDN Este Paralelogram. URGENT!!!!
Rezolvati-mi Si Explicati-mi Va Rog. Cat Face √1,(7)
+ Probleme Propuse PARTEA I. La Următoarele Probleme Scrieți Numai Rezultatele. 1. Numărul Maxim Al Dreptelor Diferite Determinate De Câte Două Din 4 Puncte Dis
* 1. Măsurile Unghiurilor A, B Și C Ale Triunghiului ABC Sunt Proporţionale Cu Numerele 4, 5 şi 3. Perpendiculara În C Pe BC Intersectează Paralela Prin A La BC
Varog Frum ...........
18 Which Of The Items In Exercise 17 Might You Find In Each Room? Some Items Might Be In More Than One Room. Wardrobe 1 Bedroom 2 Living Room 3 Kitchen 4 Dining
Raspundeti La Urmatoarele Intrebari:-In Ce Tari Din Asia Limba Franceza Este Una Oficiala?-in Ce Tari Din America De Sud ,America De Nord Si America De Centru
Va Rog Frumos Să Mă Ajuți Dau Coroana Ex.2.3.4.5
UNITATEA 2.NUMERELE NATURALE ÎN CONCENTRUL 0-1 000 000 1. Numerele Naturale De La 0 La 10 000. Formare, Citire, Scriere, Comparare, Ordonare, Rotunjin NE AMINTI