RO Study
👤
Tomitzu14
Tomitzu14
25-09-2022
Matematică
a fost răspuns
(-21+13)•[(-64+8):(+7)-(-39+44)•(-27+19)]
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Latura Unui Romb Este Jumatate Din Latura Unui Patrat Cu Perimetrul 400m.aflati Perimetrul Rombului.......... Eu Am Facut Printr-un Mod ,si Vreu Prin Alt Mod.
1. Un Triunghi Echilateral Si Un Hexagon Regulat Sunt Inscrise In Acelasi Cerc.Aflati Aria Hexagonului Daca Se Stie Aria Triunghiului De 25radical Din 3cm Pat
Imi Puteti Spune Si Mie Maxim 10 Animale Acvatice ?
Explica Valoarea Expresiva A Secventei : Verde Nou Al Primaverii , Ros Al Florilor De Vara / Toamna , Galbenul Din Frunza Ta Tarzie Mi-e Mai Drag URGENT!!!!!!
Imi Puteti Realiza O Descriere De Tip Portret A Unei Persone Publice Din Romania??????
Ce Inseamna intr-o Problema De Clasa 1 '' a6'' cu Linie Deasupra
Un Costum Costa 1350 Lei.Se Scumpeste Cu 20%.iar Apoi Se Reduce Cu 15%.Cat Costa Costumul Acum?Daca Costumului S-ar Modifica O Singura Data ,cu Ce Procent Trebu
Am Nevoie De Povestirea Textului Pe Lung:Last Sunday Mike And Kate Took A Bus And Went To Petticoat Lane Market.They Wanted To Buy A Present For Liz. At First T
Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 195 In Conditiile In Care Primul Numar Adunat Cu 75 Este Egal Cu Al Doilea Numar Adunat Cu 40.
1.vreu Si Eu Sa-mi Extrageti Din Text Un Cuvant Cu Hiat Si Unu Cu Diftong 2.transcrie Din Text Da Un Ver Care Contine O Imagine Vizuala Si Una Auditiva 3.pr