RO Study
👤
Kiki508
Kiki508
25-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Ex 8 și 9 va rogggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Proiect Sa Cunoastem Istoria Neamului Va Rog Ajutati-ma
Sub II,ex 1,punct B. Mai Pun Odata Intrebarea Pt Ca Nu O Pot Edita Pe Cealalta.Cum Am Spus,am Ajuns La Un Punct In Care Trebuie Sa Dau Pe 1-3 Factor Comun Si Nu
O Compunere: În Care Să Prezentăm Ziua De Ieri (Paste Simple):Ieri A Fost Revelionul . M-am Trezit La 7 .M-am Dus La Baie ,unde M-am Spalat Pe Dinți Și Pe Față.
Câte Numerele Naturale De Cinci Cifre Se Pot Forma Cu Cifrele 0 1 2 3 4 5 6 Știind Ca Numerele Trebuie Sa Fie Pare Și Ca Cifrele Se Pot Repeta In Scrierea Număr
De Tradus Această Parte Dintr Un Text
La Zecimea Numărului 2 590 Adaugă Miimea Numărului 178 000.
Cum Rezolv Aceasta Problema: 2 La Puterea 15 × 5 La Puterea 13 - 1 Este Divizibil Cu 3
Efectuați:[tex]a) \frac{5x + 6}{ {x}^{2} - 4 } - \frac{x + 3}{x - 2} \div \frac{ {x}^{2} + 5x + 6 }{x - 2} \\ [/tex][tex]b) \frac{2}{x - 2} + \frac{x + 2}{x + 1
Completează Casetele Cu Semnele + ,-,× ,÷a) 8 Casuta 8casuta 8casuta 8casuta 8 =10 Pentru A Obtine Egalitate Scrie Rezolvarea An Fiecare Caz 8casuta 8 Casuta 8
Randamentul Unei Masini Termice Functioneaza Dupa Ciclul Carneau Este De 39%. Cunoscand Ca La Temperatura De 100 Grade Celsius, Caldura Evacuata Din Ciclu Este