RO Study
👤
Nicolettenicol5
Nicolettenicol5
25-09-2022
Engleza
a fost răspuns
tema engleza dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Functia F Definita Pe Interval Zero Si Infinit Cu Valori In R ,f De X Egal Logaritm 3din Baza X .calculati F De 1 Plus F De 9 Minus F De 3.....va Rog Sa Ma
Explica Notiunea De ,,Zone Naturale" Am Nevoie Urgent! Dau Coroana!
2) Apreciati Cu Adevarat Sau Fals Urmatoarele Afirmatii Si Daca Este Falsa Modificati-o Pentru A Deveni Adevarata :a) Pentru Esterificarea Unui Mol De Alcool C3
Puteti Sa-mi Explicati Si Mie Versul „Frumoasa Esti Padurea Mea Si Singura Ca Mine”
Bunicul George Imparte 690 De Lei In Mod Egal Nepotilor Sai.Nepotul Mihai In Afara De Banii Pe Care I-a Primit De La Bunicul Mai Primeste Si De La Unchiul Vasil
Realizeaza Expansiunea Părții De Propoziție Subliniate Precizând Rezultatul Obținut :care Au Facut Parte Din Cele Doua "ambasate"trimise De Constantin Serban La
Constructia Unei Hidrocentrale Sa Realizat In 3 Ani, Astfel: 30% In Primul An,25% In Al Doilea An Si 45% In Ultimul An.Reprezentați Datele Problemei Printr O Di
O Cantitate De 460 G Dintr-un Alcool Monohidroxilic Saturat Se Transforma,in Prezenta Acidului Sulfuric ,in 370 G Eter. Sa Se Determine Formula Moleculara A Alc
De Ce O Persoana De 50 De Ani Trebuie, In General, Sa Indeparteze Cartea Pentru A Citi Fara Ochelari?
Sa Se Imparta Numarul78 In Parti Invers Proportionale Cu Numerele 2,5;1/2;5 Va Rog. Dau Coroana!