RO Study
👤
Romanruxy123
Romanruxy123
24-09-2022
Engleza
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă! Dau coroana!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Completează Spaţiile Libere:Cum Se Numeşte Familia La Care Locuiește Harry Potter?Cum Se Numeşte Autoarea Textului?Care Este Motivul Pentru Care Unchiul Vern
1. Aşezaţi În Ordine Crescătoare Fractiile: 1^3 5^6; 1^18; 8^9
Construieste Propoziti Cu Urmatoarele Cuvinte: Nume;prietena;mama;arsura; Galben;cangur. Repede
Plss, E Pentru Mâine!!!!!!!
DAU COROANA.Am Si Eu Nevoie De Rezolvarea Problemei De La Subiectul II De La Electricitate.https://profesorjitaruionel.com/wp-content/uploads/2021/02/E_d_fizica
IN C++ ; PROBLEMA CODURI DE REDUCERE , Coduri De Reducere! PovesteIonel A Creat Pentru Magazinul Lui Un Program Care Generează Coduri De Reducere, Pentru A Atra
Se Considera Expresia: E(x) = A0 + A1*x + A2*x2 +a3*x3 + A5*x5, Unde A0, A1, A2, A3, A5 Și X Sunt Numere Reale Nenule. Numărul Minim De Înmulțiri Necesare Pentr
Ajutati Ma La 173 Și 174 Va Rog
Nu Inteleg O Chestie Lucrul Mecanic Este Ori F*d*cos Alfa Ori M*g*h Ori Mv Patrat Pe 2.Ca Vad Ca La Diferite Probleme Lucrul Mecanic Are Alta Formula.Cine Stie
Fie Funcția F: RR, F(x) = (2a - 1)x + 5. Să Se Determine Valorile Parametruluireal A Pentru Care Funcția F Este Strict Crescatoare.