RO Study
👤
Carla0419popa
Carla0419popa
24-09-2022
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bai Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rog Frumos Ca Nimeni Nu Imi Raspunde La O Intrebare De Azi Dimineata Chiar Daca Acor Multe Puncte Vreau Si Eu O Continuare De 20 Ra
Buna! Am Doua Probleme Care Imi Dau Batai De Cap... Ma Puteti Ajuta, Va Rog, Sa Le Rezolv?1. Doua Mici Corpuri De Mase M1=100g Si M2=300g Aluneca Liber Fara Fr
2x^2- 5x-3 =? Este Inclusa Intr-o Expresie , Dar Nu-mi Dau Seama Cum Sa O Fac Sa-mi Dea Corect. Dau Factor Comun Pe X(2x-5)-3 = (x-3)(2x-5) ?
Aflati A,b,c,stiind Ca Sunt Proportionale Cu 0,5;0,2;0,(3) Si A+b+c=930.
Argumentati In 15-20 De Randuri Ca Opera In Gradina De Dimitrie Angheleste Pastel ( Cuvine Simple Si Uzuale De Toti )
MatriceSa Se Determine Suma Numerelor Prime De Pe Diagonala principala.
Alegeti 3 Mijloace De Transport, enumerati Partile Componente,functionale.(bicicleta,nave Maritime,automobil)
Lectia Pronumelui Pentru Clasa A 4-a
10 KMOLI DE CARBONAT DE CALCIU ,CaCo3,reactioneaza Cu Acid Sulfuric.H2So4.Ce Masa De Solutie de Acid Sulfuric De Concentratie 50% Este Necesara? Ma Ajuta Cinev
1. 14 Vaci Consuma In 5 Zile 840kg . Cat Vor Consuma 10 Vaci In 12 Zile. 2. Intr.un Tr. Dr. Cu Un Unghi De 30 Grade, Cateta Care Se Opune Acestui Unghi Este Eg