RO Study
👤
Rebeca77918
Rebeca77918
22-09-2022
Fizică
a fost răspuns
Am nevoie repede ….va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Florarie Erau 211 Trandafiri,lalele Cu 159 Mai Multe, Iar Garoafe Cu 240 Mai Putine Decat Lalele.Cate Flori Erau La Florarie?
Dati Raspuns Rapid!! Demonstrati Ca Textul De Mai Jos Este Doina. Frunzuliță, Iarbă Neagră,Taica, Maica Tot Mă-ntreabăCare Muncă Mi-e Mai Dragă?Munca Cea De Hai
Alcatuiti Doua Propozitii Despre Toamna:Prima Sa Fie Simpla,afirmativa,cu Verbul La Timpul Prezent,A Doua Propozitie Sa Fie O Intrebare Intre Ghilimele, Dezvolt
Cine Imi Da Un Enunt In Care Sa Fie Un Complement De Agent Exprimat Prin Numeral ?
Sa Se Determine Cel Mai Mare Nr Natural N De 4 Cifre Care Impartite La17 Da Catul De 6 Ori Mai Mare Decat Restul
Comparati Numerele 16 La Puterea 120 Si 5 La Puterea 80
Precizati Timpul ,spatiul Si Intamplarile Acelei Vremi A "petrecerilor Si A Povestilor" Folosind Citate Din Text Iapa Lui Voda
Cuvant Cu Sufixul ,,-al''
Compunere de 15- 20 Randuri In Crea Sa Iti Exprimi Punctul De Vedere Despre Valoarea Prieteniei (sustinut Inr-un Argument)?Va Rog!
5 ) Complete Avec Les Pronoms Interrogatife Composes Convenables . -.......de Ces Revues Voules-vous ? - Par ....de Ces Chemins Passes-tu D Habitude ? - On Aur